Kop van Noord-HollandRegio Noordkop

Eerste winnaars Oranje tompoucen EK spel

Advertentie:

Regio Noordkop – Iedereen die meedoet met de gratis Euro 2024 pool van Regio Noordkop maakt bij elke speeldag van het Nederlands elftal kans op een doosje oranje tompoucen. Vrijdag zijn de eerste drie winnaars geloot en zij hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad.

De gebakjes worden als het kan verloot op de dag voor de wedstrijd van Oranje, zodat ze op de speeldag zelf kunnen worden opgehaald. De eerste wedstrijd is echter op zondag en dus schuift alles een dagje naar voren. De eerste winnaars zijn Edwin Ansink, Laura Daniels en Senna Kaaij, gefeliciteerd!

Meedoen aan de pool kan nog steeds.Inschrijven kan tot aan de start van het EK, maar let op: bij aanvang van de eerste wedstrijd (vrijdagavond 21.00 uur) moeten wel de eerste voorspellingen ingevuld zijn. Iedereen die meedoet maakt kans op leuke prijzen, dus ook als je geen verstand van voetbal hebt is meedoen verstandig.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button