Hollands Kroon

Nieuw bestuur De Kapel in Den Oever heeft er zin in

Adverentie

DEN OEVER – Er is een nieuw bestuur gekomen in De Kapel in de gasthuisweg 52. Er zijn nu 2 vaste huurders op dit moment, maar het bestuur wil het gebouw meer gaan verhuren
zodat dit mooie gebouw kan blijven voortbestaan.

Hiermee hoopt het nieuw aangetreden bestuur dat er meer gebruik van gemaakt gaat worden in de dorpskern. Het nieuwe bestuur heeft er goed vertrouwen en zin in om De Kapel weer op de kaart te zetten. Vroeger werd er bijvoorbeeld tijdens de Flora ook geëxposeerd.

1 dag deel: 40,-
2 dag delen: 75,- (5,- korting)
3 dag delen: 100,- (20,- korting)
Vaste klant huurprijs: 25,- p/dag deel. (15,- korting)

Voor een Feestje of vergadering of bv expositie, sportlessen, etc. Alles is mogelijk in overleg. Het pand voldoet aan comfort er is goed sanitair, brandpreventie, keuken en een minder valide toegang. Wilt u iets organiseren ga dan naar de website:

https://stichting-dekapel.jouwweb.nl/

Stuur vervolgens een brief via het contact formulier en u wordt geholpen.

Het bestuur is ook geïnteresseerd in de geschiedenis van het pand. Ook dit kunt u via de website sturen of persoonlijk aan de bestuursleden melden. Het bestuur van de Kapel bestaat uit: Monique Bakker de Schipper, D. Tijsen en Lars Schrier

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button