Uitgaan

Open Versicolor tuin spettert van de kleuren

Advertentie:

LUTJEWINKEL – Op zaterdag 20 en zondag 21 juli kunt u nog komen rondwandelen in het bloemenparadijs ‘Versicolor’ aan de Zoutkaag 8 in Lutjewinkel. Dit is het laatste open tuinweekend in deze bijzondere kleurrijke tuin.

Op 2500m2 hebben hier een geheel van borders, vijvers en tuinkamers gecreëerd, vol prachtige kleurencombinaties en verrassende hoekjes. Een groot deel van de tuin is verborgen achter het huis en heggen, en wordt pas ontdekt als u de haag van Hortensia ‘Annabelle’ en de serene witte tuin bent gepasseerd.

‘Veel bezoekers roepen hier spontaan “Wauw”, als ze de hoek omkomen en onze zandstenen watermuur voor het eerst zien’, vertelt Marianne. Langs de met varens begroeide muur druppelt overal water, wat uitkomt in een bassin met waterplanten, overhuifd door een pergola met klimplanten. Een sprookje!

Hierna volgen nog véél meer verrassingen, zoals de knallend roze border, de grote natuurlijke vijver met uitzichtdijk, de Indian Summer-tuin vol vlammende kleuren, de Italiaanse Hortensiatuin, de Vlinderkroeg enz. Entree is € 4,00 waarvan wordt gedoneerd aan de Vlinderstichting. In verband met smalle paden niet geschikt voor rollators enz. Meer info: www.versicolor.nl of bel 06 40308610.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button