Sport

Hoogvliegers JVC en VIOS spelen gelijk

Julianadorp – VIOS wil graag naar de 1e klasse en JVC heeft als doelstelling handhaving in de 2e klasse. Afgelopen zondag speelde nummer 1 VIOS tegen de nummer 2 JVC.

JVC, al negen wedstrijden op rij ongeslagen, had het de eerste helft moeilijk tegen VIOS. VIOS voetbalde beter en was fysiek sterker dan JVC. Het resulteerde in diverse corners en een bal op de paal van Kai Botman. Tot scoren kwam de ploeg uit Warmenhuizen niet.

JVC acteerde de tweede helft beter. Het kwam wat beter in de wedstrijd en had zelfs de leiding kunnen nemen. De inzet van Joeri van Klink belandde echter op de paal. VIOS bleef zoeken naar de overwinning, maar de verdediging van JVC gaf geen krimp. JVC was zelfs dreigender dan VIOS, maar tot grote kansen kwam het niet. Uiteindelijk bleef het 0-0 in Julianadorp en is de formatie van Jitze Bosma tien duels op rij ongeslagen.