DefensieDen HelderMaritiem

Definitief geen Veteranendag, wel een documentaire

Den Helder – De Veteranendag Den Helder van 2020 gaat definitief niet door, zo heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt. De annulering heeft te maken met de regelgeving naar aanleiding van de uitbraak van Corona. “Volgend jaar hopen wij weer een Helderse Veteranendag te organiseren waarin de gemeente haar veteranen bedankt”, zo laat de organisatie weten.

“Ter gelegenheid van het jaar “75 jaar Vrijheid” is er wel een korte documentaire gemaakt over veteranen en hun omgeving. Deze is op 16 en 18 augustus te zien in 7-skoop, waarna hij online komt te staan op https://www.veteranendagdenhelder.nl. De documentaire wordt ook enkele keren uitgezonden op Regio Noordkop TV.

Het organiserend comité hoopt dat de veteranen van Den Helder volgend jaar weer aanwezig zijn en dat zij de documentaire bekijken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button