Uitgaan

Ladies Special bij Kinepolis

Regio Noordkop – Kinepolis houdt op 3, 4 en 5 augustus een Ladies Special. Een gezellige avond met vriendinnen onder het genot van een drankje, hapje en de romantische komedie “Alles is zoals het zou moeten zijn”. De bezoekers krijgen een goodiebag mee naar huis.

De film gaat pas op 6 augustus in première. Dat wil zeggen dat iedereen die naar de Ladies Special gaat, deze film als eerste ziet in de voorpremière. Het programma vindt volledig plaats in de bioscoopzaal, inclusief loterij. De Ladies Specials zijn verdeeld over drie avonden, zodat er geheel volgens de richtlijnen zoveel mogelijk bezoekers op een veilige manier kunnen genieten.

Datums en tijden
De Ladies Special is in alle Kinepolis bioscopen. Op de website van Kinepolis staan de verschillende data en tijden per bioscoop.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button