Den Helder

Website Helder zicht op werk maakt goede start

Advertentie:

Den Helder – De gemeente werkt voortdurend aan het gemakkelijk en optimaal mogelijk maken van verbindingen tussen werkzoekenden en werkgevers. De nieuwe website blijkt daarin een succesvol middel. Sinds de lancering van de website op 31 maart hebben meer dan 200 mensen een profiel aangemaakt en zijn er meer dan 50 aanmeldingen voor deelname aan diverse werk- en ervaringstrainingstrajecten en vacatures. Twee mensen zijn inmiddels geplaatst op een werkervaringsplek bij GameDay.

Pieter Kos, wethouder participatie, ziet enthousiasme en motivatie: “Het is leuk om te merken dat er veel enthousiasme is bij mensen die we spreken. Ze zijn blij met de hulp die ze aangeboden wordt. En we zien dat er goede gesprekken over kansen en mogelijkheden voor de toekomst uit voortvloeien. Het is leuk om met gemotiveerde mensen aan de slag te gaan!”

Overzicht en informatie
De website Helder zicht op werk geeft overzicht en informatie over werk en inkomen. Handig voor iedereen die op zoek is naar werk en daar ondersteuning bij kan gebruiken. En ook voor mensen die niet op zoek zijn naar werk staat nuttige informatie, bijvoorbeeld over uitkeringen.

Mensen kunnen zich opgeven voor re-integratietrajecten via de website https://helderzichtopwerk.nl/. Werkgevers vinden op de website hun kandidaten. Zij kunnen vacatures aanmelden op de website door contact op te nemen met Julian Bor via mailadres j.bor@denhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button