112

Politie ontdekt hennepplantage in slaapkamer

Adverentie

Den Helder – De politie heeft in een woning aan de Theodorus Rijkersstraat in Den Helder, in een slaapkamer, een hennepplantage aangetroffen met honderd planten. De bewoner is als verdachte aangemerkt. Tevens was er sprake van diefstal van stroom. Liander heeft aangifte gedaan van diefstal.

De politie benadrukt dat wie vermoedens heeft van een kwekerij in de buurt, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via tel. 0900-8844. Wie de melding liever anoniem wenst door te geven, kan bellen met de meldlijn Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

3 reacties

    1. eigen schuld dikke bult, ze weten van te voren wat de risico’s zijn

  1. Nou die is zijn huis niet kwijt. Ik zag hem gisteren nog lopen. Er wordt daar wel meer dan wiet geteeld en verkocht!! Als je een uurtje op de dijk zit zie je er de 1 na de andere junk in en uitlopen. En dat tussen de senioren, kan allemaal tegenwoordig.

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: