Sport

Tour de Lasalle gaat vooralsnog gewoon door

Adverentie

Den Helder – Ondanks de aangescherpte maatregelen rond corona gaat de organisatie van de Tour de Lasalle voorlopig gewoon door met de voorbereidingen. Dat meldt voorzitter Wim Erkelens Cooke. Zoals de situatie nu is, kan op 26 augustus gewoon worden gestart met de meerdaagse wielerkoers.

“Ik heb deze week overleg gehad met de gemeente en er zijn op dit moment geen bezwaren”, laat de voorzitter weten. “Natuurlijk weten we niet of het qua maatregelen nog strenger wordt, maar met de huidige regels kunnen we de ronde houden. Het is gelukkig ook zo dat we op voorhand niet heel veel kosten maken, dus mocht het uiteindelijk toch niet door kunnen gaan valt de schade mee. De meeste kosten worden echt pas gemaakt kort voor en tijdens de wedstrijd.”

Ook met de Teso is gesproken en ook daar zien ze voorlopig nog geen problemen. “De eerste dag, donderdag 26 augustus, kunnen we dus ook op Texel rijden.”

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button