Den Helder

Workshop Reddingsbrigade over de gevaren bij het zwemmen in zee

Adverentie

Den Helder – In de zomer is er niets fijner dan een frisse duik in de zee nemen, met ruim 7 kilometer strand is daar in de gemeente Den Helder dan ook alle ruimte voor. Maar de zee kent ook veel gevaren.

Daarom geeft Reddingsbrigade Den Helder op 22 juli aanstaande een workshop “Gevaren bij het zwemmen in zee” voor alle jongeren van 11 jaar tot en met 16 jaar. Tijdens deze workshop wordt er gezwommen en worden alle gevaren van de zee op een interactieve en speelse wijze uitgelegd om de jongeren bewust te maken van de gevaren. De workshop wordt gegeven op het strand van Huisduinen ter hoogte van het strandpaviljoen (Net na het einde van de dijk). De aanvang is om 19:00 en duurt tot ongeveer 21:00.

Er zijn geen kosten aan de workshop verbonden, wel is het nodig om minimaal zwemdiploma B te hebben. Er is geen omkleed of doucheruimte aanwezig op het strand. Opgeven kan op info@reddingsbrigadedenhelder.nl, de Reddingsbrigade ziet iedereen graag de 22ste!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button