Den Helder

Workshop Reddingsbrigade over de gevaren bij het zwemmen in zee

Den Helder – In de zomer is er niets fijner dan een frisse duik in de zee nemen, met ruim 7 kilometer strand is daar in de gemeente Den Helder dan ook alle ruimte voor. Maar de zee kent ook veel gevaren.

Daarom geeft Reddingsbrigade Den Helder op 22 juli aanstaande een workshop “Gevaren bij het zwemmen in zee” voor alle jongeren van 11 jaar tot en met 16 jaar. Tijdens deze workshop wordt er gezwommen en worden alle gevaren van de zee op een interactieve en speelse wijze uitgelegd om de jongeren bewust te maken van de gevaren. De workshop wordt gegeven op het strand van Huisduinen ter hoogte van het strandpaviljoen (Net na het einde van de dijk). De aanvang is om 19:00 en duurt tot ongeveer 21:00.

Er zijn geen kosten aan de workshop verbonden, wel is het nodig om minimaal zwemdiploma B te hebben. Er is geen omkleed of doucheruimte aanwezig op het strand. Opgeven kan op info@reddingsbrigadedenhelder.nl, de Reddingsbrigade ziet iedereen graag de 22ste!

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button