Den Helder

Gemeente en SSN ondertekenen meerjarenafspraak

Advertentie:

Den Helder – Wethouder Heleen Keur en Jan Roelofsen, voorzitter van Stichting Strandexploitatie Noordkop (SSN), hebben hun handtekening gezet onder de meerjarenafspraak tussen de gemeente en de stichting. Dat gebeurde in café Stoom op Willemsoord. Op 4 juli stemde de gemeenteraad in met de nieuwe overeenkomst tussen de twee partijen.

In deze zogeheten Budgetcontractfinanciering 2023-2025 is afgesproken dat SSN de komende periode zorg draagt voor een aantrekkelijk, schoon en veilig strand, strandvonderij en voorlichting van strandgasten. “De gemeente vindt het belangrijk dat de stranden van Den Helder veilig, schoon en aantrekkelijk zijn.” aldus wethouder Keur. “Het strand is ons visitekaartje voor toeristen en een belangrijke plek voor onze inwoners. De SSN geeft hier uitvoering aan”.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button