Hollands Kroon

Match Kinderopvang Hollands Kroon en Lelypark

Hollands Kroon – Op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging is een match gemaakt tussen Kinderopvang Hollands Kroon en Lelypark, onderdeel van Woonzorggroep Samen te Wieringerwerf. Deze match houdt in dat de kleuters maandelijks een bezoek brengen aan de ouderen. Samen worden dan activiteiten ondernomen.

Paul Singelenberg en Frank Elsinga van de kinderopvang zijn in gesprek gegaan met Regisseur Welzijn Cynthia Minderhoud en gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie Threa Ruig om de match een verdere uitwerking te geven.

Op 12 juli 2022 heeft de eerste activiteit plaatsgevonden. De peuters kwamen met hun leidsters op bezoek bij de ouderen binnen Lelypark. Samen is er fruit gegeten, gedronken, een spel gespeeld en er werd voorgelezen door bewoonster Jopie. De interactie tussen jong en oud was prachtig om te zien.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button