112Den Helder

Vrouw op fiets ernstig gewond bij botsing met auto in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Aan de Torplaan in Den Helder heeft op donderdagmorgen 14 juli rond 11.00 uur een botsing plaatsgevonden tussen een fietser en een automobilist. Hierbij is de fietser ernstig gewond geraakt.

De ambulancedienst is ingezet voor het verlenen van medische hulp. Één persoon is gecontroleerd door het ambulancepersoneel en overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Eén rijbaan was versperd door de hulpdiensten, maar het verkeer kon doorrijden in beide richtingen en werd omgeleid via de andere rijbaan.

Hoe het verkeersongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk. Mogelijk hebben de betrokkenen elkaar over het hoofd gezien met een aanrijding tot gevolg. De politie doet onderzoek naar botsing.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button