Den Helder

Informatiemiddag Helderse Volksuniversiteit

Adverentie

Den Helder – De HVU biedt veel cursussen en workshops. Voor het cursusjaar 2020/2021 is er een ruim aanbod taalcursussen. Nieuw zijn Pools, Portugees en Zweeds. Er zijn ook culinaire en creatieve workshops en is een gevarieerd aanbod op het gebied van mens, samenleving en natuur.

Op zaterdag 29 augustus van 16.00 tot 18.00 uur vindt de informatiemiddag plaats in bibliotheek School 7 in Den Helder. Nadat de bibliotheek gesloten is gaat de informatiemiddag van start. De gehele ruimte is dan exclusief beschikbaar voor bezoekers van onze informatiemiddag. Docenten, medewerkers en bestuur zijn aanwezig om informatie te geven, vragen te beantwoorden en geïnteresseerden kunnen zich inschrijven.

Op de website volksuniversiteitdenhelder.nl is uitgebreide informatie over alle cursussen en workshops te vinden. Het aantal deelnemers per cursus of workshop is voor dit jaar aangepast aan de huidige coronamaatregelen. Inschrijven kan eenvoudig via de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button