Den HelderPolitiek

Stadspartij wenst meer inzicht in eventuele afwijzingen Helders Steunfonds

Advertentie:

Den Helder – De Stadspartij Den Helder heeft het college van B&W gevraagd of zij ook aanvragen voor een tegemoetkoming uit het Helders Steunfonds hebben afgewezen. Indien dit het geval is, heeft de partij B&W verzocht om een overzicht hiervan en de reden waarom deze aanvragen niet zijn toegekend.

B&W heeft enige tijd geleden de raadsleden geïnformeerd over de stand van zaken van het Helders Steunfonds, alsook over de bijdrage van het Rijk die als gevolg van de coronacrisis door de gemeente is ontvangen. “Wij als Stadspartij zijn blij dat de raad hierin een steentje heeft kunnen bijdragen middels het Helders steunfonds. Het is goed dat de raad hierover wordt geïnformeerd, zoals ook met elkaar is afgesproken. Als Stadspartij zouden wij echter graag nog iets breder geïnformeerd worden over aanvragen uit het Helderse steunfonds die door B&W zijn afgewezen”, zo laat de partij op haar website weten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button