SportZeemacht

Tennistoernooi bij Zeemacht gaat door

Den Helder – Eerder dit jaar kon het geplande Costa Renewables Open niet doorgaan (vanwege corona), maar het is de afdeling tennis van MSV Zeemacht toch gelukt het toernooi alsnog op de agenda te krijgen. Het begint op 29 augustus en de finales worden op 6 september gespeeld.

De afdeling tennis organiseert al lange tijd jaarlijks een open tennistoernooi. Het toernooi dat dit jaar in juni zou plaatsvinden kon niet doorgaan wegens de toen geldende regels omtrent het coronavirus. Toen bleek dat het organiseren van toernooien wel mogelijk bleek per 1 juli, heeft de toernooicommissie besloten het zogeheten “Costa Renewables Open” toernooi toch te organiseren.

Het tennispark is corona-proof gemaakt en regels van het RIVM en de KNLTB worden in acht genomen om een veilige omgeving te creëren. De organisatie denkt dat door de vele afgelaste toernooien in de regio mensen weer behoefte hebben om te tennissen en nodigt deze mensen uit deel te nemen aan het toernooi. Wel is er voor gekozen deelname dit jaar alleen mogelijk te maken voor het dubbelspel (HD, DD en GD) in de onderdelen 5 t/m 8. Er is een aparte categorie voor 45+’ers in de onderdelen 6 en 7.

Opgeven voor het toernooi kan tot en met zondag 23 augustus via toernooi.nl of de KNLTB-app.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button