Den HelderUitgaan

Muziekquiz Pop in de Kop in oktober van start in de Kampanje

Den Helder – De populaire popquiz Pop in de Kop heeft in de Helderse schouwburg een nieuwe locatie gevonden voor haar drukbezochte quizzen. De coronamaatregelen laten het toe dat er dit jaar nog een quiz wordt georganiseerd. De 35e Pop in de Kop gaat plaatsvinden op zondag 10 oktober.

“Wij zijn heel erg blij met de samenwerking!” zegt Kim Smit, programmeur van theater de Kampanje. “Pop in de kop staat garant voor een ontspannen gezellige muzikale middag.” Presentator en medeorganisator van Pop in de Kop Wop van Eis vult aan “Wij hebben er ook enorm zin in, onze laatste live quiz was alweer in november 2019, bijna twee jaar geleden dus! Bovendien voelen wij ons welkom bij de schouwburg, die ook al jarenlang sponsor is van onze quiz.”

Met de stadshal als locatie ziet de organisatie dit ook als een stap vooruit voor de nog te organiseren quizzen. Met de huidige coronamaatregelen is het mogelijk om een quiz te organiseren met een maximum van veertig teams. De deelname tickets zullen via de Kampanje verkocht gaan worden en de inschrijving voor de Helderse muziekquiz start op vrijdag 27 augustus.

“Je moet er snel bijzijn. Wij gaan ervan uit dat de muzikale honger na lange tijd groot is.” zegt van Eis. Smit: “Wij hebben vertrouwen in Pop in de Kop en in de organisatie hiervan, daarbij zien wij er naar uit de quizzers te verwelkomen. Wij hebben er zin in!”

Bezoek www.popindekop.nl om op de hoogte te blijven van de ticketverkoop en toekomstige popquizzen.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button