Overige

Cursus teken- en schilderles voor volwassenen

Advertentie:

Hollands Kroon – De cursus tekenen- en schilderen met als thema “Stilleven” gaat zaterdag 3 september van start bij muziekschool de Cultuurschuur. In deze cursus gaan deelnemers aan de slag met het eeuwenoude bekende fenomeen van het stilleven, maar geven hier verschillende draaien aan.

Er wordt onder andere geleerd hoe symboliek, compositie, verschillende technieken en materialen toe te passen. Ook bekijken de kunstenaars het onderwerp vanuit verschillende kunststijlen en besteden aandacht aan het verbeteren van hen tekenkunsten. Professional of niet, iedereen is van harte welkom.

De data waarop de cursus plaatsvind zijn 3, 10 en 24 september, 1, 15, 22 en 29 oktober en 5, 19 en 26 november. De cursus is van 09.30 uur tot 11.00 uur. De kosten bedragen €80,- per persoon. Meer informatie en aanmelden is te vinden via https://decultuurschuur.nl/teken-schilderles/.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button