Overige

Cursus teken- en schilderles voor volwassenen

Hollands Kroon – De cursus tekenen- en schilderen met als thema “Stilleven” gaat zaterdag 3 september van start bij muziekschool de Cultuurschuur. In deze cursus gaan deelnemers aan de slag met het eeuwenoude bekende fenomeen van het stilleven, maar geven hier verschillende draaien aan.

Er wordt onder andere geleerd hoe symboliek, compositie, verschillende technieken en materialen toe te passen. Ook bekijken de kunstenaars het onderwerp vanuit verschillende kunststijlen en besteden aandacht aan het verbeteren van hen tekenkunsten. Professional of niet, iedereen is van harte welkom.

De data waarop de cursus plaatsvind zijn 3, 10 en 24 september, 1, 15, 22 en 29 oktober en 5, 19 en 26 november. De cursus is van 09.30 uur tot 11.00 uur. De kosten bedragen €80,- per persoon. Meer informatie en aanmelden is te vinden via https://decultuurschuur.nl/teken-schilderles/.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button