Uitgaan

Floraviering in Oosterland op zondag 28 augustus

Advertentie:

Oosterland – Traditiegetrouw wordt in Oosterland op de zondag van de Flora- en Visserijfeesten in Den Oever een Floraviering gehouden. Een mooi moment om op zondagochtend op adem te komen in de Oosterlanderkerk van de eerste dagen, oude bekenden te ontmoeten en in de stemming te komen voor een fijne zondagmiddag op de haven.

Dit jaar worden mensen meegenomen in een moderne versie van het hoopvolle Bijbelverhaal van de Ark van Noach die naar Oosterland komt. Neem een paraplu mee, want het belooft een stormachtige ochtend te worden. Noach ontmoet verschillende mensen tijdens het klussen aan zijn Ark en iedereen heeft zijn eigen verhaal.

Dit verhaal wordt verteld in de vorm van een toneelstuk, afgewisseld met liederen, gezongen door het Michaëlskoor onder leiding van Karin Smits en op het orgel begeleid door Jan Dekker en Annet de Groot, contrabas. Het oude Bijbelverhaal zou weleens verrassend actueel kunnen zijn en men een spiegel voorhouden.

De viering begint om 10.30 uur. Vooraf worden de liederen met de kerkgangers geoefend. Na afloop is er koffie/thee en gelegenheid tot napraten. Iedereen is van harte welkom.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button