Sport

Beachvolleybaltoernooi verplaatst naar begin september

Advertentie:

Den Helder – MBSOV heeft besloten het open beachvolleybaltoernooi te verplaatsen naar 3 september 2023. Bestuurslid Carlo Canter Visscher: “Dan is het extra gezellig op het terrein, de tennisvereniging van MBSOV heeft op deze datum namelijk ook de finale van het open helders tennistoernooi. Je kunt je dus opnieuw opgeven als team met minimaal 3 spelers of individueel. De mensen van MBSOV zorgen er dan voor dat je bij een leuk team terechtkomt.”

Het toernooi begint om 13.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. De locatie is bij ’t Schapendijkje 6 in Den Helder, nabij het tennisterrein van Topspin. Opgeven kan per team of individueel, via Beach-commissaris@mbsov-volleybal.nl. Vermeld hierbij een teamnaam, namen van spelers en eventueel het speelniveau.

Visscher: “Er zijn geen kosten aan dit toernooi verbonden, we vragen alleen een vrijwillige bijdrage om de vereniging te ondersteunen. We gaan er met z’n allen een mooie, sportieve en vooral gezellige dag van maken. Als het vanwege de weersomstandigheden niet uitkomt om op 3 september te spelen, dan wordt het toernooi verplaatst naar 10 september.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button