Uitgaan

Wereldkeukens naar Willemsoord

Advertentie:

Gebouw 66 op Willemsoord wordt in het weekend van 1 tot en met 3 november omgetoverd tot foodhal, met verschillende wereldkeukens. Een culinair evenement van, voor en door Den Helder waar bovendien van alles te beleven valt.

“Nadat we de Helderse Zomerfeesten in juli hadden georganiseerd smaakte het naar meer”, legt Daniël Albers uit. “Gelukkig dachten mijn medeorganisatoren Marius Mahabir en Djeyan Autar daar ook zo over. Voorwaarde voor ons was wel dat het uniek moest zijn voor Den Helder en ik denk dat we daar met de Helderse Foodhallen goed in geslaagd zijn.”

“Met gebouw 66 hebben we een prachtige locatie die we om kunnen toveren tot een gezellige hal voor het hele gezin. Een dagje uit met uiteraard veel keuze qua eten. Zo’n twaalf foodtrucks zorgen voor een restaurant van wereldkeukens met verschillende foodcourts. Er is nog veel meer te beleven. Zo hebben we een Silent disco, waar zowel volwassenen als kinderen terecht kunnen, een arcadehal met retrospelletjes en een spelcafé waar je onder het genot van een hapje en een drankje verschillend bordspelen kunt spelen.”

Muziek
Ook is er dagelijks een muziekprogramma met live muziek en DJ’s. “Voor het muziekprogramma zijn we nog op zoek naar DJ’s die relaxte muziek kunnen draaien die past tijdens een foodtruckfestival. Ook zoeken we nog zangers, zangeressen en live bands“, vertelt Albers. Aanmelden om op te treden kan door te mailen naar info@heldersezomerfeesten.nl.

De kaartverkoop voor de Helderse Foodhallen is vandaag (vrijdag 13 september) van start gegaan. Wie de Helderse Foodhallen wil bezoeken doet er goed aan om een kaartje in de voorverkoop te halen, want de hal heeft een beperkte capaciteit. Dagkaarten kosten €3,- in de voorverkoop en €5,- aan de deur.

Meer informatie over de Helderse Foodhallen is vanaf vrijdag 13 september te vinden in het gelijknamige Facebookevenement en vanaf volgende week op www.heldersezomerfeesten.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button