Hollands Kroon

Burgemeester en wethouder op pad met ‘Zwerfie Anna Paulowna’

Hollands Kroon – Zwerfafval wordt in Nederland, dus ook in Hollands Kroon, een steeds groter probleem. De grote hoeveelheden rondzwervend afval belasten het milieu en zijn schadelijk voor mens en dier. In Anna Paulowna probeert Arnoud Blijdorp, op social media bekend als Zwerfie Anna Paulowna, daar wat aan te doen.

Week in week uit loopt hij zijn ronde en ruimt hij zwerfafval op. Daarnaast probeert hij het bewustzijn over zwerfafval tussen de oren van de inwoners te krijgen.

Ronde met burgemeester
Donderdag 17 september loopt Arnoud zijn ronde samen met een delegatie van de gemeente Hollands Kroon, waaronder burgemeester Rian van Dam en wethouder Theo Groot. Samen bespreken ze de mogelijkheden om de problematiek rond zwerfafval prominenter onder de aandacht te brengen, terwijl ze onderweg ook nog wat rondzwervend afval opruimen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button