RTV Noordkop

Nieuw gezicht bij Noordkop Radio

Regio Noordkop – Na een paar maanden meegedraaid te hebben in het zaterdagochtendprogramma “Het Ochtendhumeur”, als geluidstechnicus bij de artiesten die live zingen in de studio van Noordkop Radio, is Jacqueline Neefjes gestart met haar eigen programma: “Saturday Night Fever”.

Naast haar studie Podium- en Evenemententechniek aan het Friesland College in Leeuwarden, houdt Jacqueline zich in haar vrije tijd bezig met het mixen van hedendaagse muziek. Echter geen Disco, zoals de naam wellicht doet vermoeden voor de ouderen onder ons, maar lekkere dansbare muziek door Jacqueline zelf samengesteld.

Saturday Night Fever is te beluisteren via Noordkop Radio, elke zaterdagavond van 22:00 tot 23:00 uur.

Vrijwilliger worden
Vrijwilliger worden bij Noordkop Radio is voor iedereen mogelijk. Handig is als geïnteresseerden woonachtig zijn in de gemeente Hollands Kroon. Bij interesse kan contact op worden genomen via interesse@noordkopradio.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button