Uitgaan

Concertseizoen in de Hippolytuskerk begint weer

Advertentie:

Hippolytushoef – Na een lange pauze gaat het concertseizoen in de Hippolytuskerk weer van start met een reeks van zes concerten. Echte concerten, waar luisteraars in levenden lijve bij mogen zijn. Het eerste concert – van gitaarduo Fernando Cordas en Izhar Elias – vindt plaats op zondag 26 september om 15:30 uur.

Uiteraard gelden de bestaande coronavoorschriften. Het bestuur van de Stichting Kulturele Activiteiten Hippolytuskerk laat weten dat bezoekers alleen toegang krijgen met een vaccinatie-, test- of herstelbewijs.

Kaarten zijn online verkrijgbaar op www.dekroonconcerten.nl. Telefonisch bestellen kan via het nummer: 0227 72 02 04. Een kaartje (inclusief drankje in de pauze) kost €17,50. Een abonnement voor alle 6 concerten kost €90,00. Vier concerten naar keuze zijn €60,00. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen, mits onder begeleiding van een betalende volwassene.

2021:
24 oktober – Wheelbarrow band – Ierse muziek
28 november – Duo Huijnen & Hopman – Viool & Accordeon

2022:
23 januari – Dianto Reed Quintet – Hobo, Klarinet, Saxofoon, Fagot & Basklarinet
27 februari – Jacob Olie Trio – Viool, Cello & Piano
27 maart – Lucie de Saint Vincent – Fortepiano

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button