Nieuws

Fietsworkshop ‘Doortrappen on Tour’ in theater De Kampanje

Advertentie:

Den Helder – Team Sportservice organiseert op dinsdagmiddag 12 oktober een fietsworkshop in theater De Kampanje: “Doortrappen on Tour”. Het programma bestaat uit een fietscheck, live muziek, winacties en meer fietsgerelateerde activiteiten.

De middag valt onder het programma “Doortrappen”, een project om veilig fietsen in de Noordkop te stimuleren. Nanda Timmerman, die het project voor Team Sportservice organiseert, vertelt meer over de inhoud van het project: “Bij ouderenorganisaties hebben we uitleg gegeven over hoe je veilig kunt blijven fietsen, we hebben fietscursussen gegeven en er zo voor gezorgd dat mensen weer durven te fietsen.” Ook stippelt Team Sportservice veilige fietsroutes uit in de buurt.

Het programma duurt van 13:30 tot 17:00, en iedereen is welkom op vertoon van een toegangskaartje van €4,50. In ruil daarvoor krijgen bezoekers het middagvullend programma, deelname aan de loterij, koffie, thee en hapjes en na afloop een goodiebag. Reserveren kan via de site van De Kampanje

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button