Nieuws

Filmvoorstellingen School 7 in het kader van Wereld Alzheimer Dag

Den Helder – Om aandacht te vragen voor de ziekte dementie organiseert afdeling Noord-Holland Noord van Alzheimer Nederland op maandag 20 september een tweetal filmvoorstellingen in Bibliotheek SCHOOL 7. De voorstellingen vinden plaats aan de vooravond van Wereld Alzheimer Dag.

“Deining” is een vrolijke en bijzondere film over een vrouw die de zorg krijgt voor haar moeder met beginnende dementie. Een inkijkje bij de verwarring en dilemma’s die je als mantelzorger tegenkomt.

Voor en na de film is er gelegenheid om met elkaar te praten en informatie op te vragen bij de informatietafel van Alzheimer Noord-Holland Noord.

Er zijn op maandag 20 september twee voorstellingen: een middagvoorstelling om 15:00 en een avondvoorstelling om 19:30. In beide gevallen gaat de zaal een half uur eerder open. Aanmelden (gratis) is verplicht en kan via: www.kopgroepbibliotheken.nl of 0223 – 62 34 34

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button