Hollands KroonZakelijk

Team Op het Lutje wil niet controleren en begint aan vroege winterstop

Westerland – De nieuwe ‘versoepelingen’ die het kabinet dinsdagavond officieel heeft aangekondigd vallen bij veel horeca niet in goede aarde. Het controleren van gasten op vaccinatie of negatieve test is volgens veel ondernemers niet iets waar ze een onderneming voor zijn begonnen. Handhaving is aan de gemeenten en het is nog maar de vraag in hoeverre dat ook echt gaat plaatsvinden, maar voor Bernice Reenders van ‘Op het Lutje’ in Westerland is de lol er nu wel af. Ze kondigde dinsdagavond via Facebook aan vervroegd aan de winterstop te beginnen.

Op de facebookpagina van restaurant “Huys aan het Amstel op het Lutje” liet Reenders het volgende weten:
Lieve gasten,
Gastvrijheid en spontaniteit maken ons restaurant een plek voor iedereen.
Controleren bij de deur QR en mensen gastvrijheid weigeren is voor ons geen werkwijze die wij vinden passen bij een hapje eten, een bak koffie met appeltaart of het drinken van een drankje.
Wij sluiten na komend weekend dan ook voor een vervroegde winterstop onze deuren 😢
We hopen op meer ruimte na het vroege voorjaar om er dan weer voor jullie te mogen staan.
Bedankt voor een prachtige zomer,
Team “op het Lutje”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button