Kop van Noord-HollandOverigeZakelijk

Belbus Noordkop zoekt nieuwe secretaris na overlijden

Advertentie:

Noordkop – Vanwege het plotselinge overlijden van Niek Snip, de secretaris van het bestuur van de Belbusvereniging Noordkop, is de organisatie op zoek naar een nieuwe secretaris.

De secretaris onderhoudt de externe contacten van de belbus, is de contactpersoon voor de chauffeurs en zorgt voor de agenda en verslaglegging van de bestuursvergaderingen (drie á vier maal per jaar) en de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Verder bewaakt hij/zij het beleidsplan en de jaarplanning. Daarnaast overlegt de secretaris met de penningmeester over financiële zaken en met wagenparkbeheer over de voertuigen.

De secretaris wordt administratief ondersteund door een kantoormedewerkster. De vrijwilligersorganisatie verwacht dat de secretaris minimaal één ochtend in de week aanwezig is op het kantoor van de Belbus in Winkel, bij voorkeur op vrijdag.

Naast een nieuwe secretaris is de Belbus ook op zoek naar nieuwe chauffeurs.

Aangezien de Belbus een vrijwilligersorganisatie is krijgt de secretaris ten hoogste het maximum bedrag van de vrijwilligersvergoeding als compensatie. Voor nadere informatie kunnen gegadigden contact opnemen met het secretariaat, 0224-422140 of een e-mail naar secretariaat@belbusnoordkop.nl sturen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button