Hollands KroonZakelijk

Knibble uit Nieuwe Niedorp wederom genomineerd voor Website van het Jaar

Nieuwe Niedorp – Vergelijkingswebsite Knibble is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor Website van het Jaar. De site is in 2015 opgericht aan de Dorpstraat in Nieuwe Niedorp door drie jeugdvrienden.

“We zijn erg trots dat wij als klein team uit Nieuwe Niedorp met de onze vergelijkingswebsite voor de 2e keer genomineerd zijn voor Website van het Jaar”, zegt Alex van Essen, verantwoordelijk voor de PR bij het bedrijf. In korte tijd is de site uitgegroeid tot een gewaardeerde plek op het internet: “Ooit een wild idee op een mooie avond in Nieuwe Niedorp, nu een prachtige gebruiksvriendelijke website met vele loyale en dagelijks nieuwe beknibbelaars”, beschrijft Knibble hun ontstaan in het persbericht.

De website is genomineerd in de categorie ‘Vergelijking’ samen met websites als Independer, Pricewise en de Consumentenbond. Geïnteresseerden kunnen stemmen op hun favoriete websites op websitevhjaar.nl.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button