Hollands Kroon

Laatste ronde ‘The Band Senior’ in oktober

Lutjewinkel – Tom Beemster en Sebas Fledderman van de Rock ’n Roll fabriek starten in oktober de laatste ronde van het project ‘The Band Senior’, waar zij vijftigplussers samenbrengen om muziek te maken. Tijdens het traject word je ingedeeld in een band en ga je met je band nummers spelen die Tom en Sebas voor je hebben uitgewerkt. Ook verzoeknummers zijn mogelijk, mits goed te doen voor je medemuzikanten.

De workshops worden gegeven op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:30, zaterdagmiddag van 13:00 tot 15:30 en zondagmiddag van 12:00 tot 14:30. Je kiest één van die drie momenten en volgt drie keer een workshop waarin je samen met je band een repertoire opbouwt. Deze brengt de band vervolgens ten gehore tijdens de afsluiting. Deze vindt plaats op zaterdagavond 22 oktober in de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp.

De workshops vinden plaats in de weekenden van week 39 (1-10, 2-10), week 40 (8-10, 9-10) en week 41 (15-10, 16-10). Dankzij subsidie van de gemeente Hollands Kroon, Stichting het RC Maagdenhuis, de Pius Stichting en het Postcode Loterij Buurtfonds bedragen de kosten voor deelname slechts €50,-. Aanmelden kan per mail via info@rocknrollfabriek.nl. Vermeld bij aanmelding je naam, leeftijd, het instrument wat je wilt bespelen en wat voor muzikale ervaring je al hebt.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button