Hollands KroonUitgaan

Montis, Goudsmit & Directie in Michaelskerk Oosterland

Advertentie:

Oosterland – Het jazz trio Montis Goudsmit & Directie komt naar Oosterland. Op vrijdag 23 september speelt de band hun swingende ‘Soul Jazz’ in de Michaelskerk.

Swingende- en dansbare Soul Jazz is een voorliefde die de heren Montis, Goudsmit & Directie delen en zorgde voor deze nieuwe formatie.
“Binnen enkele jaren zijn Montis, Goudsmit & Directie dé Soul Jazz sensatie van Nederland geworden”, zegt de organisatie. Drummer Cyril Directie presenteert de shows met humor en verleidt het publiek zich aan de manische energie van het trio over te geven. “Met zijn charisma en ongeëvenaarde groove is hij de motor van de band.”

Frank Montis op de hammond is al jaren een autoriteit in de Soul Jazz. “Het valt niet te bevatten hoe swingend zijn linkerhand de bassen speelt, terwijl zijn rechterhand een rijk spectrum aan klank en harmonie toevoegt.” Gitaarvirtuoos Anton Goudsmit mengt zich op “zijn unieke en onnavolgbare wijze in de groove”. Tickets reserveren kan online. De zaal gaat de 23e open op 20.00 uur. Om 20.30 begint het concert. De kosten bedragen €17,50.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button