Cultuur/NatuurHollands Kroon

Muziekinspiratie voor leerlingen uit Breezand door Breez’ Harmony

Breezand – De leerlingen uit groep 5 van de Zandhorst en de Sint Jan in Breezand zijn begonnen met hun muzieklesproject samen met Breez’ Harmony. Met introductielessen worden de kinderen enthousiast gemaakt voor muziek. Het project is een initiatief van het Cultuurplatform Hollands Kroon in samenwerking met de scholen en de muziekverenigingen.

De muziekdocenten Bart Koning (slagwerk), Frank Bakker (fluit), Karin van der Veen (trompet) en Wilma Beers (klarinet/saxofoon) verzorgen de lessen. Na de introductie mogen de leerlingen een favoriet instrument kiezen waar ze twee lessen op krijgen. Als afsluiting van het project spelen de kinderen mee met Jeugdorkest Breezy zodat ze ook de ervaring van het samenspelen kunnen beleven. Er is een slotpresentatie op 26 september om 18.30 in het gebouw van Breez’, Zandvaart 57 in Breezand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button