Den HelderUitgaan

Windkracht 13 herleven in Theater de Kampanje

Advertentie:

Den Helder – Weet u nog? Lekker op de zondagmiddag bij Els en Leo van Windkracht 13 Den Helder genieten van muziek, goede jamsessies, muzikanten uit de buurt en van wat verder weg. Nadat Windkracht 13 de deuren sloot in 2020 worden deze sessie gemist. Arnoud Deyll en Frank Kooijman nemen het initiatief om die tijden te doen herleven en Theater de Kampanje faciliteert en ondersteunt.

Dit theaterseizoen staan er drie sessies gepland op de zondagmiddag. Op 25 september trapt Granddad Daniel samen met Barrel Aged Tunes en Bark af. Zondag 18 december staat de tweede Windkracht 13 sessie gepland met niemand minder dan Danny van Tiggele. Richard Beukelaar sluit op zondag 19 maart 2023 de Windkracht 13 sessies af. De Windkracht 13 sessies vinden plaats als clubsetting in de middenzaal van De Kampanje. De kosten zijn €10,00 per kaart via www.kampanje.nl/windkracht13

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button