Sport

Activiteiten door Team Sportservice Den Helder

Advertentie:

Iedereen van jong tot oud die kennis wil maken met een (nieuwe) sport heeft nu de kans om vier maal bij een sportvereniging mee te doen voor € 5,50 per sport. Meer informatie en het sportaanbod is terug te vinden op de website van Team Sportservice.

Volwassenen kunnen onder andere meedoen met: golf, crossfit, atletiek, gymnastiek en nog veel meer. Jeugd vanaf het basisonderwijs kan onder andere meedoen met: twirlen, dansen, judo, tennis, hockey. Aanmelden kan tot eind oktober. De lessen starten op 4 november.

Sport- en spelinstuif in herfstvakantie
Team Sportservice organiseert in de herfstvakantie een gratis sport- en spelinstuif voor kinderen van het basisonderwijs. De zaal wordt ingedeeld met verschillende sport- en spel activiteiten en kinderen kunnen kennismaken met tafeltennis onder leiding van tafeltennisvereniging T.T.V Noordkop en twirlen onder leiding van Twirlvereniging Passion. Er is ook een springkussen, een voetbalboarding en een stormbaan aanwezig zodat ze zich sportief uit kunnen leven. Aanmelden is niet nodig. Op 23 oktober van 10.00 tot 11.30 uur kunnen kinderen naar sporthal de Slenk in Den Helder komen. Het is belangrijk om sportieve kleding, zaalschoenen en een flesje water mee te nemen. Vol = Vol

Lichtjesloop
De vijfde editie van de Lichtjesloop, georganiseerd door Team Sportservice Den Helder zal op vrijdag 15 november 2019 plaatsvinden. De lichtjesloop is een avondwandeltocht die mede door de deelnemers zelf verlicht wordt. Een afwisselende wandeltocht voor jong en oud in de omgeving van Den Helder. De route heeft een lengte van 11 km, een afstand die voor velen goed te doen is. Inschrijven kan online via de website van Team Sportservice. Het is niet mogelijk om op de dag zelf nog in te schrijven.

Meer informatie is te vinden op teamsportservice.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button