Uitgaan

Akkertocht laatste toertocht RTV Toon Jacobds

Advertentie:

RTV Toon Jacobs organiseert zondag 20 oktober de Akkertocht van 50 km, waarbij een koffiestop in Den Oever wordt gehouden.

Deze laatste toertocht van dit seizoen wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid zal omstreeks 25 km/uur liggen. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn Den Helder en start om 9.30 uur. Tevens start er een groep fietsers om 9.00 uur. Deze groep rijdt dezelfde toertocht, maar met een iets langzamere snelheid.

Inschrijfkosten
Het dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00.

Verdere informatie is te vinden op rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button