Uitgaan

Komende weken in de Cultuurschuur

Adverentie

Er is in de komende weken veel te doen in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

De nieuwe muziekvoorstelling ‘We naderen het indianengebied’ wordt verzorgd door Willem Schoone, Victor Posch en Robbert Smit. Een voorstelling met muziek en verhalen over het leven als muzikant, drugs, de liefde voor muziek en de passie voor het leven. De voorstelling is op 18 oktober om 20.00 uur.

Victor Posch is al jaren een veel geziene gast op de Nederlandse podia, speelt tenor- en altsaxofoon, dwarsfluit, piano, diverse percussie-instrumenten, geeft saxofoonles, schrijft verhalen voor verhalenvertellers en vertelvoorstellingen, is bandleider, componeert muziek voor musicals, theaterstukken, treedt op als straatmuzikant, organiseert jazzworkshops…

Films en een modeshow
De film Les femmes du 6e etage, draait op 18 oktober om 20.00 uur. Voor bezoekers een avond vol Franse humor. Op 20 oktober om 15.00 uur draait de jeugdfilm Corgi, over de hond van het Britse koningshuis. Een fijne animatiefilm voor kinderen vanaf 6 jaar. 23 oktober om 19.30 uur is het weer tijd voor de jaarlijkse modeshow van Boetiek Mooi, waar de catwalk weer zal worden betreden door plaatselijke mannequins.

Stichting AED Wieringermeer organiseert op 26 oktober een herfstfair in de theaterzaal. Iedereen is welkom van 10.00 tot 17.00 uur. 26 oktober om 20.00 uur in het filmhuis een lange zaterdagavondfilm. Zij draaien de film Kursk, over de Russische onderzeeër die niet meer boven kwam.

Op 27 oktober is er om 15.30 uur het Benefietconcert voor de Herdenkingsstenen voor het Joods Werkdorp. Het concert wordt verzorgd door Het Niedorps Salonorkest en het koor Bright Singing. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen, op 2 november is er een optreden van Joy4jazz.

Kaarten zijn te bestellen via reserveringen@decultuurschuur.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button