Sport

Sportlusters voorop bij Napoleonloop

Advertentie:

De tweede Napoleonloop vond zondag 13 oktober plaats rond de linie en de dijk van Den Helder. Er werd een 10 Engelse mijl en een 8 km gelopen over een zeer afwsselend en af en toe onverhard parcours. Helaas raakten wat mensen de weg kwijt.

Op de 10 Engelse mijl werd Filmon Tesfu van SV Sportlust eerste, gevolgd door Raymond Koen van Noordkop en Harm Jonker van Sportlust.

Bij de vrouwen ging de strijd tussen een drietal loopsters die tijdens de eerste 10 km afwisselend op kop liepen. Uiteindelijk werd Lucienne Groenendijk van Sportlust eerste, gevold door Claudia Geldermans en Natalie Dragt van Noordkop.

8 kilometer
De 8 km werd bij de mannen gewonnen door Paul Okkerse van Sportlust en werd clubgenote Serina Schouwenaar derde bij de vrouwen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button