Den Helder

Springfair Julianadorp stopt

De datum voor de 15e editie van de Springfair Julianadorp is bekend: zondag 19 april 2020. De organisatie heet  iedereen van harte welkom, maar wel voor de laatste keer. Het wordt een spetterende sloteditie, zo belooft de organisatie.

“Met veel plezier en hard werken hebben wij de afgelopen jaren de Springfair georganiseerd, sommige van ons zelfs al vanaf het begin. Na 15 jaar vinden wij dat het tijd is voor wat anders, iets nieuws, iets fris en daarom maken wij plaats voor wie weet wel een nieuw evenement in Julianadorp”, meldt Nienke Lakeman.

De Springfair is in 2006 begonnen op het terrein van ’s Heeren Loo – woonzorgpark Noorderhaven met 70 kramen en 2.000 bezoekers. “Nu vijftien jaar later verwachten wij op ditzelfde terrein 140 kramen en ongeveer 9.000 bezoekers. De cirkel is rond. Wij zien dit als ons hoogtepunt en een mooi punt om te stoppen, ook al doet het wel een beetje pijn.”

De voorbereidingen voor de Springfair 2020 zijn inmiddels in volle gang. “We gaan flink uitpakken dit jaar, maar hoe en wat dat houden wij nog even geheim.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button