Hollands KroonZakelijk

Vertrouwd winkelteam in gloednieuwe Albert Heijn Anna Paulowna

Anna Paulowna – Zoals bekend komt er op de plaats van de DEEN in winkelcentrum Molensluis een Albert Heijn. De winkel krijgt het allernieuwste concept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. Albert Heijn Anna Paulowna voelt meteen al vertrouwd aan, want alle medewerkers uit de oude winkel blijven.

De opening vindt plaats op maandag 25 oktober om 16:00 uur. Supermarktmanager Ewout Rinsema en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Het pand aan Doorlaat 1 wordt momenteel ingrijpend verbouwd. De winkel krijgt brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. Natuurlijk blijven veel geliefde DEEN-producten in het winkelaanbod zoals de knoflooksaus, brood van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. “En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button