Uitgaan

Feestavond Huisduinerkoor in De Dukdalf

Huisduinen – Het Huisduinerkoor bezingt al zevenentwintig jaar het zeemansleven. Het koor is bekend in Den Helder en ver daar buiten en is regelmatig te zien op nautische evenementen. Door de corona is het vijfentwintig jarig jubileumfeest niet gevierd.

Op uitnodiging van de Marine Bedrijf Sport en OntspanningsVereniging (MBSOV) te Den Helder geeft het Huisduinerkoor een feestavond. Het koor treedt een uur op gevolgd door de band Beau Rivage, Sandra Mooy en Richard Posthumus. Het belooft een gezellige avond te worden waarbij natuurlijk kan worden gedanst en meegezongen.

Deze Jutterse feestavond vindt plaats op zaterdag 29 oktober. De zaal is open om 18:30 uur en het optreden van het Huisduinerkoor start om 19:30 uur. De entree bedraagt € 10,– en vindt plaats in De Dukdalf aan de Hoofdgracht 4. Plaatsbewijzen zijn te verkrijgen bij de MBSOV 0223 657440 of bij Marianne Mensink 06 57543783 en indien niet uitverkocht aan de deur op de feestavond.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button