Cultuur/Natuur

Kleurrijke fotowandeling door herfstig Zwanenwater

Callantsoog – De kans om prachtige paddenstoelen te fotograferen in delen van het Zwanenwater waar anders niemand mag komen. Deze fotowandeling is een buitenkans voor natuurfotografen. Onder leiding van een vrijwillige boswachter struinen de bezoekers zo’n drie uur door het Zwanenwater en komen op bijzondere, nog bijna onontdekte plekken in dit prachtige waterrijke duingebied. Plekken ver van de paden.

Struinen door de duinen, door bosjes en langs de natuurlijke duinmeren van het Zwanenwater. Fotografeer de prachtige landschappen, de talrijke paddenstoelen en de herfstkleuren in het Zwanenwater. Maak gebruik van het lage, warme licht waar deze tijd van het jaar bekend om staat. De begeleiders kennen dan ook de mooiste plekken voor het maken van de beste foto’s.

Aanmelden is verplicht en kan via de website. Deze fototocht is op zaterdag 15 oktober en begint om 15:00 uur. Kosten voor deelname zijn € 25,00 en voor leden van Natuurmonumenten € 17,50.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button