Hollands KroonVideo

Nieuw bord voor senioren Middenmeer (video)

Middenmeer – Het bestuur van Senioren Vereniging ‘De Kroon’ vond het tijd dat de naam op het bord aan de muur werd veranderd. De vereniging organiseert veel activiteiten voor mensen vanaf 55 jaar maar door de oude naam van Kroonwaard bleek dat veel mensen dachten dat de activiteiten alleen voor die wijk waren.

Niets is minder waar, want de activiteiten gelden voor alle ouderen en daarom werd het tijd voor een kleine naamswijziging. Voorzitter Sjanet Postema en wethouder Mary van Gent onthulden het bord met de nieuwe naam ‘Senioren Vereniging Middenmeer’.

Na de onthulling waren er voor de aanwezigen nog een paar gezellige uurtjes met het Nieuwedieper Stookerskoor. Meer informatie over de seniorenvereniging: http://www.lsbo-hollandskroon.nl/senioren-vereniging–de-kroon—middenmeer.html.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button