Sport

DWOW onderuit tegen landskampioen Marlène

Advertentie:

Hollands Kroon – De vrouwen van DWOW uit Wieringerwerf verloren vrijdagavond 13 oktober met 3-0 van landskampioen FC Marlène uit Heerhugowaard. Het team van trainer Gert Jan Schipper heeft haar best gedaan, de kracht van de tegenstander was nu eenmaal te groot.

Schipper had van te voren geen punten verwacht: “daarvoor is het krachtsverschil te groot. Het is al heel wat, dat de nederlaag niet groter is uitgevallen. De inzet bij ons bleek groot en dat bleef zo. In de eerste helft waren er twee fouten met een-tweetjes die we niet goed meelopen. Met rust stond het 2-0. Na de pauze moesten we maar één treffer incasseren. En we wisten twee goede kansen te creëren, die zijn echter niet benut. Soms is een tegenstander gewoon beter. Er blijven er voldoende over die we wel kunnen verslaan.”

De volgende tegenstander is vrijdag 20 oktober thuis tegen ZVV Middelburg. Beiden hebben na vier gespeelde wedstrijden een punt.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button