Hollands Kroon

Constante camerabewaking voor Joods gezin in Hippolytushoef

Advertentie:

Het Joodse gezin aan de Elft in Hippolytushoef dat al 20 jaar wordt gepest en getreiterd heeft sinds enkele dagen constante camerabewaking. Bij de woning zijn camera’s geplaatst die elke beweging in de buurt in de gaten houdt.

De camera’s zijn van een flinke formaat en zijn van de weg af goed te zien. Op de grond staat een unit en hierboven steekt de mast uit waarin een meedraaiende en vaste camera, luidspreker en enkele felle lampen zijn aangebracht. Voor het gezin zelf is het momenteel een roerige tijd nadat er op woensdag 23 oktober een bericht was verschenen op RegioNoordkop en de landelijke media hierop inspeelde.

Het bleef hier niet bij want ook sociale media ontplofte bijna met reacties. Niet altijd even fraai en beschuldigingen vlogen dan ook over en weer. Zo zou half Hippolytushoef weten wie de daders zijn, maar toch de mond houden. Of de camerabewaking zijn nut gaat bewijzen bevalt nog te bezien omdat degene die verantwoordelijk is voor de pesterijen en bedreigingen nu ook weet dat er maatregelen zijn getroffen.

Na alle hartverwarmende reacties heeft het gezin toch al te kennen gegeven te willen verhuizen want zij zien het na 20 jaar pesten niet meer zitten in Hippolytushoef.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

 1. Is toch ongelofelijk na 20 jr getreiterd te worden om het even waarom.
  Terwijl heel Nederland in die tussenliggende periode vol geramd is met camera,s .
  Deze mensen bewaking camera,s krijgen.
  En nog erger hierbij is dat waarschijnlijk de halve bevolking woonplaats weten wie de aanstichters in deze zijn.
  Niemand schijnt op het idee gekomen te zijn dat waarschijnlijk bijv een pijlzender plaatsen op de voertuigen van de verdachten
  een heterdaadje in 20 jr tijd had kunnen opleveren.
  Je moet toch het IQ van een rund bezitten om dit 20 jr lang te kunnen organiseren tegen deze mensen.
  Vraag mij af wat het IQ gehalte bij politie en OM dan is,om dit 20jr te kunnen aanzien.
  Onvoorstelbaar.

Wellicht ook interessant

Back to top button