Hollands Kroon

Fracties open voor overleg met de burger

Advertentie:

In de maand november zijn in Hollands Kroon verschillende fractieoverleggen te bezoeken ter voorbereiding op de raadsvergadering van 28 november.

D66 Hollands Kroon vergadert maandag 18 november 20.00 uur in MFA de Ontmoeting aan de Verwachting 1 in Anna Paulowna. Zij zitten dan in vergaderruimte perron 1. Iedereen is van harte welkom om aandachtspunten of vragen in te brengen en mee te praten. D66 Hollands Kroon is benieuwd naar meningen over de volgende onderwerpen/vragen: Van recreatief wonen naar permanent wonen, voor welke parken zou dit kunnen gelden en waar is dit van afhankelijk? En wil de gemeenteraad een principeakkoord geven om een grootschalige logiesaccommodatie voor tijdelijke medewerkers op het terrein van het Joods werkdorp in Slootdorp mogelijk te maken? Het plan voor bouw van de accommodatie is gekoppeld aan de restauratie en in stand houden van het historisch rijksmonument. In een gedeelte van het gebouw zou een herinneringscentrum (museum) ondergebracht kunnen worden.

Aanmelden kan via liesbethvlietstra@hollandskroon.nl of via 0651544736.

Senioren Hollands Kroon
De openbare fractievergadering van Senioren Hollands Kroon is 20 november in het Dorpshuis Prins Maurits aan de Dorpsstraat 81, 1733 AE Nieuwe Niedorp. Deze duurt van 19.30 tot en met 21.30 uur. De agenda omvat vooral de agenda van de raadsvergadering van 28 november 2019.

Insprekers gelieve zich uiterlijk 20 november te melden bij de factiesecretaris Peter C. Meijer via 0227-503559 of via de mail: meijerpc@quicknet.nl.

GroenLinks
Vrijdag 22 november begint de fractievergadering van GroenLinks om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur in Dorpshuis Prins Maurits, Dorpsstraat 79, 1733AE Nieuwe Niedorp. Iedereen is van harte welkom.

De fractie vindt het fijn om vooraf te weten wie er komen. Aanmelden kan via lilianpeters@hollandskroon.nl (fractie) en/of groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (secretariaat).

In het fractieoverleg bespreken ze de raadsvergadering van 28 november. De vergaderstukken staan op de website van Hollands Kroon. Op de agenda staat onder meer grootschalige logiesaccommodatie bij rijksmonument Joods Werkdorp in Slootdorp (in strijd met de vorige maand door de raad vastgelegde beleidsregels logiesfuncties tijdelijke medewerkers). Iets anders voorleggen kan natuurlijk ook. Ook buiten het fractieoverleg om is het mogelijk zaken te bespreken. De fractie is vrijwel altijd goed bereikbaar via bovenstaande mailadressen. Informatie over de activiteiten en standpunten staat op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon.

CDA Hollands Kroon
Op woensdag 20 november vergadert de fractie van CDA Hollands Kroon in de Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf. De vergadering is openbaar en begint om 20.00 uur. In de vergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van donderdag 28 november besproken.

De stukken voor de raadsvergadering zijn binnenkort te vinden op de website van de gemeente. Als bezoekers met de fractie over andere onderwerpen willen spreken, zijn ze ook van harte welkom.

ChristenUnie
Op maandagavond 18 november houdt de ChristenUnie om 20.00 uur haar fractievergadering. Tijdens deze fractievergadering wordt gesproken over mogelijk grootschalige huisvesting van arbeidsmigranten en seizoenarbeiders in het voormalig Joods Werkdorp en de uitwerking van het thema Wonen in de Omgevingsvisie. Deze openbare vergadering zal plaatsvinden in het MFA in Anna Paulowna en iedereen is van harte welkom.

Om de fractie in staat te stellen zich op komst van burgers voor te bereiden wordt het op prijs gesteld als er een mailtje gestuurd wordt naar fractiecuhk@hollandskroon.christenunie.nl bellen kan ook naar 06 390 130 74.
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button