Den Helder

Gemeente Den Helder biedt goedkopere zorgverzekering voor lage inkomens

Advertentie:

Voor inwoners van Den Helder met een laag inkomen en hoge zorgkosten biedt de gemeente goedkopere zorgverzekeringen aan. Het Univé Gemeentepakket is een basisverzekering en een aanvullende verzekering. Er is ook het Univé Gemeentepakket compleet plus, inwoners krijgen dan korting op hun eigen risico.

Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden om in aanmerking te komen. Mensen moeten in de gemeente Den Helder wonen en het inkomen mag niet hoger zijn dat 120% van de bijstandsnorm. De verzekering moeten inwoners voor 1 januari 2020 aanvragen.

Op denhelder.nl staat alle informatie. Voor vragen over de voorwaarden kunnen inwoners terecht bij de gemeente, team Bijzondere bijstand, gemeente. Telefoonnummer 14 0223 (maandag tot en met vrijdag 8.30 – 12.00 uur).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button