Uitgaan

Kerstmarkt Dorperweerth met Glühwein en Bratwurst

Advertentie:

Het jaar loopt naar haar einde en december is de maand van sfeer en gezelligheid. Winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp organiseert op vrijdag 13 december een Kerstmarkt op zijn Duits, vol sfeer, gezelligheid en kindervertier. De markt duurt van 13.00 tot en met 20.00 uur.

Op de Kerstmarkt van Dorperweerth kunnen allerhande Duitse lekkernijen worden geproefd De geuren van gebraden vlees, gezoete broodjes en kruidige glühwein maken het bijna onmogelijk om niet met volle maag de Kerstmarkt te verlaten. Daarnaast zijn er op deze locatie een aantal gedecoreerde Kerstbomen. Kerststukjes, speelgoed, kleding, boeken en sieraden zijn te vinden in de kramen. De oliebollenkraam is ook aanwezig. Voor kinderen is er een nostalgisch draaimolentje, een plek om geschminkt te worden en ballonnen op te vouwen, kunnen zij op een Kerstmanspringkussen.

Op de buitenruimte rond het centrum worden de kramen als een Kerstdorpje bij elkaar worden geplaatst. Publiek loopt in nauwe straatjes tussen de kramen door. Alle kramen, ongeveer zestig, zijn aan de achterkant afgesloten. Daardoor ontstaan er allemaal gezellige winkeltjes, die door de verkopers zelf naar eigen inzicht worden gedecoreerd. Uiteraard zijn alle kramen voorzien van kerstverlichting. Ook binnen in het winkelcentrum staan gezellige kraampjes, zingt een Kerstkoor en zijn gezellige zitjes.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button