Uitgaan

Vrijwilligersavond Halve van Den Helder

Advertentie:

Het is inmiddels bekend dat het wandel- en hardloopevenement van Den Helder wordt voortgezet door een nieuw bestuur. Stichting Den Helder in Beweging heeft de eer om de Halve van Den Helder in 2020 en verder te mogen organiseren. Op dinsdag 19 november organiseren ze een informatieavond voor vrijwilligers.

De voorbereidingen gaan voorspoedig en de datum voor de inschrijving nadert, daarover spoedig meer nieuws. Net zoals bij alle voorgaande edities kan ook de komende editie niet zonder zijn vrijwilligers. De Halve van Den Helder heeft altijd mogen rekenen op de steun van een grote groep trouwe vrijwilligers die zich telkens weer keihard inzet om het evenement tot een succes te maken.

Het nieuwe bestuur wil deze warme band met haar vrijwilligers graag behouden en voortzetten. Hierbij krijgen zij de hulp van Daniël en Lisa Spijker, die de vrijwilligerscoördinatie op zich hebben genomen. Tijdens de informatieavond zullen zij zich samen met het nieuwe bestuur aan iedereen voorstellen, wordt het laatste nieuws gedeeld en hopen zij natuurlijk op veel tips en input voor de organisatie van de nieuwe editie. Het moet vooral een gezellige avond worden en een fijn weerzien.

De vrijwilligersavond is op dinsdag 19 november om 19.30 uur, in het gebouw van het ROC aan de Kievitstraat. Geïnteresseerd om vrijwilliger te worden tijdens de Halve van Den Helder? Aanmelden kan via vrijwilligers@halvevandenhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button