Den HelderZakelijk

Apotheek Bernhardplein feestelijk geopend

Mooie ruime opzet in de gloednieuwe apotheek (DHfoto)

Den Helder – Geen groot openingsfeest, maar een sobere opening voor Apotheek Bernhardplein maandagochtend. Apothekers Elly Zon en Reinier Bax knipten in het bijzijn van een aantal personeelsleden als openingshandeling een lint door voor de ingang. De ballonnenboog en diverse andere versieringen maakten er toch nog een feestelijk momentje van. Voor de eerste honderd klanten stond er een aardigheidje klaar. “Wij verwelkomen iedereen graag in onze nieuwe apotheek!”, laten Elly en Reinier weten.

De apotheek is gevestigd in het Gezondheidscentrum Bernhardplein op de begane grond naast de toegangsdeur en is dus voor iedereen goed toegankelijk. Ook komt er binnenkort een uitgifte-automaat waar buiten kantooruren de bestelde geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. De directe buren in de voormalige bibliotheek zijn huisartsenpraktijk Middenschip en de fysiotherapiepraktijk Fysio Holland maar ook bij de andere zorgverleners en instanties die in het gebouw gevestigd zijn sluit de apotheek goed aan.

Mooie ruime opzet in de gloednieuwe apotheek (DHfoto)

Uitgifte-automaat
Apotheek Bernhardplein is een zusterbedrijf van apotheek Zuiderhaaks in Nieuw Den Helder. Beide apothekers zullen dan ook wisselend op de locaties aanwezig zijn. “Ook het personeel zal op beide locaties ingezet gaan worden, op een paar kleine verschillen na is de werkwijze hetzelfde waardoor onderling makkelijk mensen flexibel ingezet kunnen worden” aldus een enthousiaste Bax. De contacten met plaatselijke ondernemers om medicijnen te verstrekken bij de service balies zijn prima. Toch is op de nieuwe locatie is ook gekozen voor een uitgifte-automaat om de klant nog meer van dienst te kunnen zijn. Als dat goed bevalt sluit Bax niet uit dat er in de toekomst ook bij de apotheek aan de Marsdiepstraat zo’n automaat gaat komen.

Voor gebak was het voor de aanwezigen nog wat vroeg op de maandagochtend, maar de bubbels om een feestelijke toost op de nieuwe locatie uit te brengen smaakten gelukkig prima!

Een toost op de nieuwe apotheek (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 0223-630461.

Wellicht ook interessant

Back to top button