112

Jochies mishandelen slachtoffer bij poging straatroof

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die op zaterdagmorgen plaatsvond op de Waddenzeestraat in Den Helder. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 12.00 uur liep een 17-jarige jongen uit Den Helder over de Waddenzeestraat in de richting van het Marsdiepplein. Bij de Dekamarkt nam hij de oprit, die uitkomt op de Marsdiepstraat. Achter het slachtoffer liepen twee jongens die hem op de oprit tegenhielden. De jongens eisten geld en om hun eis kracht bij te zetten werd het slachtoffer in zijn gezicht gestompt. Toen het slachtoffer hulp kreeg van een voorbijgangster, liepen de jongens weg. Bij de beroving werd niets buit gemaakt. Het slachtoffer liep kneuzingen op.

Signalement
De ene overvaller was klein, had een donker uiterlijk en was ongeveer 12 a 13 jaar oud. Hij droeg een grijze hoody met daaroverheen een donkerblauwe jas met capuchon. De andere overvaller was langer, had een donker getint uiterlijk en was ongeveer 16 tot 20 jaar oud. Hij droeg een donkere jas met capuchon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button